Emmus

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

Egy másik vőlegény

2010.08.23. 23:16 - Nanácska

Múlt hét szerdán látogatóban volt nálunk egyik barátnőm akivel együtt végeztük a fősulit. Eljöttek a 10 hónapos kisfiával Marcival (Igen-igen Ő is Marci! Legalább nem felejtjük el a hódolók neveit :)) Ő már nagyon ügyesen mászik, feláll, kapaszkodva körbesétál, pakol, sikít és szereti a pocakját azzal tömni ami számára a legfinomabb falat, a mai nap a spagetti bolonese volt a csúcs! Már délelőtt ideértek, és a kis Marci egyből birtokba vette a területet, minden játék érdekelte, leginkább mindig ami Emmánál volt :) Kicsi lányom érdeklődve szemlélte, néha megsimogatta, és egyfolytában mosolygott neki. Marci is érdeklődött iránta, kicsit erősebb símításokkal és nyálas puszikkal viszonozta Emma közeledését! Nagyon cukik voltak. Szokásomhoz híven fotó ismét nem készült :(

Jókat beszélgettünk, jókat nevettünk a lurkókon és délután sétáltunk egy nagyot!

Legközelebb mi megyünk! Tervünk az állatkertben tölteni egy napot, ugyanis mint pedagógus igazolvánnyal rendelkezők egy fillérbe sem kerül a belépőnk! HURRÁ! És én erről nem is tudtam! :)

Na azért találtam egy képet Marciról!

Íme a másik jelölt! (Hát nem is tudom, majd valami párbajt kitalálok a fiúknak!)

A bejegyzés trackback címe:

https://emmus.blog.hu/api/trackback/id/tr292242611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása