Emmus

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

Első három hét

2010.02.19. 19:20 - Nanácska

Nagyon gyorsan telnek a napok, nem is gondoltam volna. Pedig elég hosszú éjszakáink vannak! Emma babámnak nagyon fáj a hasija és bizony nem nagyon tudok rajta segíteni, már megittunk egy doboz Infacolt, de sztem semmit nem ér. Volt bizony, hogy éjjel 2-től reggel 7-ig csak sírt és üvöltött szegénykém, persze ilyenkor már az is baj, hogy nagyon elfárad és csak a cici tudja megvígasztalni, de akkor ugye megint csak nyeli a tejcsit és jön a hasfájás! Ez egy ördögi kör!

Kicsi babókám nagyon sajnállak, amikor fáj a hasikád,  de majd csak átvészeljük valahogy és egyre nagyobb és erősebb leszel! Apa unokatestvérééktől kaptunk kölcsön egy mérleget, így végre megtudtam, hogy mennyit eszel, mert már kezdtem azt hinni, hogy a tejem mennyiségével van gond. De hál' Istennek nem, mert bizony két hét alatt 500 grammot híztál! Ami a védő néni szerint nagyon jó gyarapodás és bizony nem is csodálja, ha fáj a hasad! Látni is a pofikádon, hogy szépen kerekedik, mint egy alma! Apa azt mondta egyik este, hogy ő onnan látja, hogy hízol, hogy már nem takarja be az egész arcodat a cumi :) (micsoda megfigyelés!)

Látogatók:

Első látogatók a Mama, Papa és a Dédik voltak! Utána jöttek a nagybátyóék, kaptunk tőlük nagy csomag pelust, meg csokit! Aztán jött ám Zoli bácsi is akinek a kislánya éppen azon a napon született amikor Te, csak egy kicsit előbb. Hozott Neked egy klassz zenélős játszószőnyeget! Meg is beszéltük, hogy amikor a lányok 8 hetesek lesznek akkor majd eljönnek hozzánk! Meglátogatott még minket Kati és Attila is, mert már nem bírták, hogy ne lássanak, ők hoztak Neked egy szép kis ruhát. Erzsi néni is járt nálunk, hozott nekünk egy csomó kaját, meg sütékét.

Volt még nálunk Ági Pótanyám és Soma is, aki nagyon várja már, hogy lehessen Téged dögönyözni, ő hozott Neked két kis kardigánt, ami tavaszra pont jó lesz, meg egy szép kis könyvet, aminek a címe: Amikor életemben először megszülettem! Nagyon édi könyv, majd elolvasom Neked! Betti néni is járt itt, tőlük is kaptál egy csomó mindent, kis ruhát, fotóalbumot, egy kis babát, amit gyorsan el is neveztünk Lili babának, hogy mindig tudjuk majd, hogy kitől kaptuk. Mert ugy Betti néni kislányát Lilinek hívják, ő most másfél éves és már nagyon várjuk, hogy majd együtt játszatok!

Lesz ám még egy Lili nevű barátnőd is, csak ő már igazi nagylány lesz ,amikor Te megnősz kicsit, ő bizony már öt éves. Ők is meglátogattak minket az anyájával, a mamájával és Zolival. Hoztak Neked sok-sok ruhácskát, meg két új barátot: egy vizilovat és egy alvós manót. Lilike nagyon édi volt, bábozott Neked az állatkáiddal, meg nagy félve meg is simogatott, s a végén még egy puszit is adott! :)

Köszönjük mindenkinek a látogatást! :)

Lilikével, aki nagyon szereti Petit! :)

 

Néhány kép a hetekből:

Ilyen pofit vágni! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piszézek apával!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az új éjszakai lámpa nagyon érdekes! (Persze nincs a kiságyba mindig, csak itt már másképpen nem tudtam megnyugtatni! :) Mostanra már nem érdekli :))

 

 

 

 

 

 

Maci barát és Kacsa barát! Nagyon szeretem öket nézegetni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mamikámmal!

A bejegyzés trackback címe:

https://emmus.blog.hu/api/trackback/id/tr11774360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása