Emmus

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

Emmával nyaraltunk 2010. július 8-13.

2010.07.22. 00:43 - Nanácska

Nem is volt kérdés, hogy megyünk-e nyaralni vagy nem, még a pocakomban volt már ezt tervezgettem!

Persze a dédik aggódtak a legjobban ,,-mentek nyaralni? és a lányt is viszitek?,, (hát hova tennénk? :S) ,,-hát kicsi még a nyaraláshoz!,, stb.

Szóval egy hét intenzív, szemkiguvvadós interneten keresgélés után megtaláltam a számunkra tökéletes apartmant Zalakaroson. Négy óra kocsikázás után leértünk, Emmának meg se kottyant, 2x fél órát aludt, a többit játékkal töltötte apájával (én ugyanis nem bírom a hátsó ülésen való utazást)!

Az apartman:

Kívülről nagyon szép újépítésű emeletes ház. Az első szinten volt a mi lakásunk. Amerika konyhás, nappalis, két hálószobás, zuhanyzós, külön wc-s, felszerelve beépített kerámia tűzhely, beépített sütő, micro, mosogatógép, gránit mosogató, minden helyiségben légkondi, LCD tv, mosógép!, mindenféle tisztítószer, porszívó...és még sorolhatnám. És minden vadonat új! De annyira, hogy a teafőzőt és a mosógépet én avattam fel! :)

Úgy ahogy volt az egész lakást elfogadtam volna! Apró hibák azért voltak: nem volt vizes pohár, CSAK boros, meg likőrös, meg csésze. Nem volt ruhaszárító az erkélyen és ugyan adtak egy négyzet alakú járókát, de abban nem altattam Emmát, közöttünk aludt, nem volt semmi gond. És nem volt babafürdető kád sem, ezt a felfújhatós 60 centis kismedencénkel helyettesítettük.

Az öt napból hármat töltöttünk a strandon. Nagyon szép, igényes környezetben található a Gránit Gyógyfürdő strand része. Sok fa és zöld gyep, sok medence különböző hőmérséklettel. Mi a 34-36 oC fokosat találtuk legmegfelelőbbnek. Emma nagyon élvezte, nem sírt, csak nézelődött jobbra balra, mi ez a sok ember. 10-15 percet bőven kibírt a vízben. Vettünk neki egy kis motorcsónakot, amiből kidughatta a lábát, ebben nagyon szeretett üldögélni. Nagyokat aludt a strandsátor alatt, pedig igen meleg volt! Apájával felváltva mentünk a hullám medencébe és a termálba!

Még étteremben is voltunk háromszor, ezek is egész jól sikerültek. Emmát csak az étlap és a terítő érdekelte! :)

Összeségében mondhatom nagyon jól telt az első nyaralásunk! Hazafelé a Balaton északi részén mentünk, mert beugrottunk Tihanyba az ottani dédit meglátogatni, ő ugyanis még élőben nem találkozott Emmával! Ott töltöttük a napot és este fél nyolckor indultunk haza. Két órával később fél tízkor már az udvarunkban parkoltunk!

Alig várjuk a következő nyaralást!

 

 

nappali

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hálószobánk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

étteremben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jó ez a fotel :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szuszókázok a strandon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vehettetek volna nagyobb medencét is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

csuda jó volt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kapszkodva nézelődök

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

apaaaaa!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tihanyi dédivel, mert nekem ilyen is van :P

A bejegyzés trackback címe:

https://emmus.blog.hu/api/trackback/id/tr322167694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása