Emmus

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

Megint fáj a hasa!

2010.04.24. 00:25 - Nanácska

Nem nagyon van mostanában időm írni! Főleg az elmúlt egy hét volt húzós, Emma babánknak megint fáj a hasija, de nagyon! Szinte minden etetés után, már nem tudom, hogy mit csináljak szegénnyel? Ordít és üvölt és pukizik! Nem használ semmi, sem homeopátia, sem Gripe water! Csak a CiCi!!! De akkor meg kezdődik megint előlről minden! Hát most valahogy nagyon nem tudom elhinni, hogy megszűnik a hasfájás három hónapos korban! Az érdekesség az egészben, hogy este nem sír, pedig akkor többet eszik, fürdés előtt is és után is. Szépen elalszik a cicin 10 óra felé és meg se nyikkan reggel 6-7 óráig!

Védőnővel beszéltem, de nem lettem okosabb! Dokihoz meg úgy gondoltam nem viszem, mert ha éjjel alszik, akkor olyan komoly gond nem lehet!

Hát reménykedünk, majd csak kinövi!

A bejegyzés trackback címe:

https://emmus.blog.hu/api/trackback/id/tr371947062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása