Emmus

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friss topikok

Linkblog

A kis katonák répát esznek!?

2010.08.16. 23:46 - Nanácska

Egy hete már, hogy megfőztem egy szál répát és egy krumplit Emmának ebédre. Kicsi fintor volt az első falatoknál, de az öklendezés elmadardt. Lecsúszott kb. 20-30gramm többet nem adtam kezdésnek. Tervem, hogy az ebédet kiváltsuk főzire, de legalább, hogy a tápszert elhagyjuk. A hét végére már meghamózott 80gramm főzit és még a cici is kellett! Ami nem baj, sőt!!! Az én bajom csak annyi, hogy most nem igazán tudom, hogy jól lakott-e szegény gyermek, vagyis jól lakni jól lakik, mert egészen elpilled, de hogy meddig? Elég neki a vacsiig csak gyümit adni? Ha kínálok neki 130 tápszert délután akkor elfogadja, ha nem kínálok, nem reklamál! Ilyenkor mi van?

No, de hogy miért esznek a kis katonák répát? Hát mert attól erősödik a karizmuk, meg a lábizmuk és így tudnak KÚSZNI előre a kiszemelt célpont felé!

Egyre jobban megy ez a kúszósdi, már nem csak egyet húz magán, hanem amit el akar érni azért oda is kúszik! Nagyon ügyes vagy kicsi Manókám! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://emmus.blog.hu/api/trackback/id/tr912226891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása